Over Mij

Bruidsfotografie bruidsfotograaf fotografie fotograaf bruid bruidegom bruiloftfotografie bruiloftfotograaf bruiloft huwelijksfotografie huwelijksfotograaf huwelijk trouwdagfotografie trouwdagfotograaf trouwdag Portetfotografie portretfotograaf portret trouwerijfotografie trouwerijfotograaf trouwerij familiefotografie familiefotograaf familie love shoot loveshoot newborn new born trouwen fotografe foto fotos The Joyful Joyfull Moments moment Groningen Friesland Drenthe Overijssel Assen Leeuwarden ZwolleTondo van Rest

Mijn naam is Tondo van Rest, en ik loop al 32 jaar met veel plezier rond op deze aarde. Al sinds ik een klein kereltje was, was ik de fotograaf van ons gezin. Mijn moeder vertelt altijd het verhaal dat ik op een dag een paar honderd foto’s maakte van zandsculpturen op vakantie in Portugal. Sindsdien is het foto’s willen maken nog niet opgehouden.

Zeven jaar geleden ben ik zelf in het huwelijksbootje gestapt met de vrouw van mijn leven, mijn Sifra. En het is een feest om elke dag samen met haar te mogen leven. Samen leven we in het prachtige Groningen, waar ik ook geboren en getogen ben.

Liefde is het mooiste dat er is, om dat vast te mogen leggen, is iets wat ik geweldig vind. Om stukjes van wie iemand echt is vast te leggen in een foto, daar draait het voor mij om. Die authenticiteit, die echtheid, die prachtige momenten, de emoties en connecties tussen jullie, om dat tot een prachtig plaatje als herinnering te maken, daar doe ik het voor.

Naast fotografie en mijn vrouw heb ik nog een aantal andere passies in mijn leven. Muziek maken is een van de belangrijkste voor me, in het weekend speel ik gitaar in het muziekteam van onze kerk en door de week pingel ik wat op onze piano.

Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten en te leren kennen!